Om NT6

Vi er et tverrfaglig kompetansemiljø bestående av rundt 30 ulike private bedrifter, samlet på samme sted. Vi har en ambisjon om å skape et aktivt og lærende miljø i skjæringspunktet mellom teknologi, design og kommunikasjon. NT6 skal ha en åpen og inkluderende kultur – et sted hvor folk trives og som stimulerer til samhandling. Vi ønsker å tenke offensivt og etterstrebe utvikling, og derigjennom tiltrekker «de som vil noe», og motiverer de som allerede er der.

Gjennom å sette fokus på innovasjon, gründerskap og utvikling, ønsker vi å bli sett på som en «positiv rebell». Vi skal bidra til en positiv samfunnsutvikling og som en nettverksbygger på tvers av økosystemet.


Delingskultur

Vi deler absolutt alt, og deling er selve essensen i vårt miljø. Den sosiale kompetansen blir stadig viktigere på arbeidsmarkedet. For å finne de gode løsningene må man klare å samhandle med eksperter på andre områder enn vårt eget. Det er dette vi prøver å gjøre hver dag hos NT6. Deling skjer ikke av seg selv, det må stimuleres, og derfor jobber vi daglig med å etablere en kultur for folk på tvers av fagområder, med helt ulik kompetanse. På den måten finner vi sammen i prosjektene, og skaper noe som er langt bedre.

Kontor med mening

På NT6 opereres det med faste eller midlertidige plasser. Dette betyr at alle er velkomne, alt fra enkeltmannsforetak til store bedrifter.

Vi har utviklet kontorfasiliteter og en «service-støttefunksjon» for bedriftsmarkedet. Den skal være så god at du kan konsentrere deg om egen kjernevirksomhet. Kontorlandskapet er designet for samhandling med andre, noe som stimulerer til gode samtaler, både med egne kolleger og andre bedrifter, enten faglig eller "over kaffen". Vi har i tillegg et auditorium, stillerom og flere ulike møterom som kan bookes. 

Kontakt oss

Bedriftene hos NT6

Kodeo
Alt fra avanserte nettbutikker til enklere nettsider. Vi hjelper deg å lage de tingene du trenger for å lykkes på nett.
Are
Hva skal du si? Til hvem? Og hvordan? Den samme historien må fortelles selv om vinklingen varierer, og identiteten er utgangspunktet for design i alle flater. 
Headit
Suksess er tre små, men viktige ord; Lytte, forstå og løse. Vi tilbyr et dedikert og samstemt elitelag med god forretnings- og teknologiforståelse.
Alver
En advokat er en du må ha tillit til, en som skal forstå din situasjon og tale din sak. Hos Alver Advokatfirma møter du mennesker som kan gi deg den bistanden du trenger ut fra din situasjon og dine problemstillinger.
Vixel
Norwegian start-up that has developed a collaboration platform for BIM in VR, called Vrex. Vrex is a CAD and BIM collaboration tool in VR. Easy to use cloudbased VR that streamlines workflow between all your favourite CAD and BIM software.
Lykketall
Vi bistår bedrifter som jakter resultatforbedring, forenkling og vekst. Våre tjenester innen regnskap og rådgiving utføres relasjons- og verdibasert, med fokus på å være en rådgiver og sparringspartner for kunder i SMB-segmentet.
Lindbak
Lindbak er Norges ledende familieeide aktør innen kontormøbler, utskriftstjenester, Lyd og bilde (AV-løsninger), IT-løsninger og kaffe og vann.
Frisikt økonomi & rådgivning
Vi er totalleverandør av økonomitjenester, og som kunde hos oss får du bistand innen all økonomisk administrasjon og IKT-tjenester på et høyt faglig servicenivå.
Grieg Connect
Digitalising ports and terminals - realtime port call vessel management. 
Selvklart
God innsikt lar oss designe løsninger som dine kunder setter pris på. Gjennom solid erfaring utvikler vi smarte digitale løsninger som fungerer i fremtiden. Vi markedsfører dine tjenester slik at potensielle kunder finner deg.
tur.digital
tur.digital er Innlandets digitalbyrå. Vi hjelper deg å pakke tursekken med en helhetlig strategi, målrettet annonsering og godt innhold. Bli med på en digital topptur! 
Strategisk ruteplan
Våre fagområder er markedsanalyser og kollektivstrategi, ruteplanlegging og optimalisering  av rutenettverk, samt infrastruktur og miljø- vennlige transportløsninger.
Ludvig VII
Rådgivning innenfor kommunikasjon, markedsføring og salg.
kortfattet.no
Kommunikasjonsråd og tekstproduksjon. En god tekst gjør at du fanger oppmerksomheten til leseren. En god tekst gjør leseren til kunde, abonnent eller gjest. Mange gode tekster gjør at du er i gang med innholdsmarkedsføring.
locomotiv
Fotograf og videoprodusent. Visuell historiefortelling, branding og identitetsbygging gjennom strategisk bruk av film, bilder og lyd. Produksjonsselskap for digitale medier. Leverer film, foto, lyd og dronetjenester
Digital Innlandet
Digital Innlandet er et nettverk som jobber for å skape vekst og utvikling innen IKT-næringen, og samtidig gjøre Innlandet bedre på digitale løsninger. 
Goodwill
Goodwill er spesialister på å lage kommunikasjon som sørger for at kundene blir synlige i markedet, media og opp mot politiske beslutninger. 
Ruth & Ragna
I en verden full av teknologi og rivende utvikling, er fokuset på den menneskelige faktor svært viktig å jobbe strategisk med. Vi finner flyten i folk.
Oplandske

Rådgivning til bedrifter. Bunnsolid fagkompetanse. Fremoverlent tilnærming.

Oplandske er Steinar Nordengen, Erik Ramsberg og Vegar Strand. Våre tjenesteområder inkluderer forretningsutvikling, transaksjoner og finansiering, selskapsstrukturer, skatt og avgift og løpende rådgivning. 

BDO
Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organiasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.
Omnilink
Omnilink er en rekrutteringspartner for deg som ønsker nyskapende metoder og kvalitetssikrede prosesser innen rekruttering, bemanning og konsulentformidling.
Helen Munch
Frilans grafisk designer spesialisert innen historiefortelling og formidling av budskap gjennom illustrasjon og animasjon.